Κρατά την έδρα της Α’ Θεσσαλονίκης ο Μητσοτάκης – Εκτός Βουλής ο Δ. Βενιέρης

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. και πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αποφάσισε να κρατήσει την έδρα της Α’ Θεσσαλονίκης και έτσι εκτός Βουλής βρίσκεται ο Δημήτρης Βενιέρης.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Δημήτρης Βενιέρης που έμεινε εκτός του Κοινοβουλίου, έγραψε: «Με την επιλογή του πρωθυπουργού να κρατησει την έδρα της Θεσσαλονίκης, ολοκληρώνεται ενας κύκλος εμπειριών για εμένα, που ουδέποτε θελησα να αποστω από τις “κόκκινες γραμμές μου”, ακόμα και όταν ήμουν πεπεισμένος πως για να πετύχω κάποιους στόχους, θα έπρεπε να τις προσπεράσω. Με συνεπή, έντιμο, λιτό και σύγχρονο τρόπο βρέθηκα δίπλα στους ανθρώπους που στηρίζετε ολα αυτά τα χρόνια τη δουλειά μου.

Ακόμα, ο ίδιος – μεταξύ άλλων – πρόσθεσε το Σάββατο (01/07) το εξής: «13.200 άνθρωποι με τιμήσατε και σας είμαι ευγνώμων. Το σύνθημά μου “Στις 21 Μαΐου δεν αρχίζουμε, συνεχίζουμε” περιέκλειε όλα όσα είχα στο μυαλό μου. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε όσα θεωρούμε σωστά και θα είμαστε απέναντι σε όσα πρέπει. Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό για την τιμητική πρότασή του. Ήταν εξαρχής σαφής και ειλικρινής και ήταν γνωστό ποια θα ήταν η επιλογή του σε όλους μας. Ευχαριστώ όλους εσάς που ήρθατε στο γραφείο για να μου δηλώσετε τη συμπάθεια και τη στήριξή σας».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί